top of page
Поиск
  • Фото автораador

Кубок Чемпіонів: три очки набрано


Футбольна команда Старого Лисця перервала свою триматчеву безвиграшну серію у Кубку Чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області.


З історії. У 2009 році старолисецька «Бистриця» у даному турнірі зіграла сім ігор, з яких виграла п’ять поспіль. Далі були дві поразки: у матчі-відповіді півфіналу від команди зі Сваричева Рожнятівського району – 1:2 (проте до фіналу потрапила…) та у фіналі від представника Надвірнянщини – «Лістер» з Лісної Тарновиці – 2:5. Стартовий матч цього розіграшу «Бистриця» звела внічию 2:2.

І ось 19 вересня на Центральному стадіоні міста Рогатина наша «Бистриця» перемогла чемпіона Рогатинського району – ФК «Лучинці» з рахунком 2:0.

Зауважимо, що капітаном «Бистриці» у цьому матчі був 39-річний її ветеран Мирослав Дрекало, який свого часу майже п’ять років захищав кольори рогатинського «Техно-центру»… Забитими м’ячами у кожному з таймів відзначилися Петро Гергічний, якому асистував Роман Дмитрів і на доданих арбітром хвилинах Дмитро Третяк, який до цього не використав два «вбивчі» моменти (слід відзначити відмінну комбінацію «Бистриці», в якій взяли участь п’ять її гравців: Василь Цап – Роман Дмитрів – Петро Гергічний – Андрій Портецький – Дмитро Третяк).

Слід віддати належне господарям поля, які володіли ініціативою та створили достатньо моментів, щоб відзначитися у цій грі, у т.ч. (на 35-й хвилині) не реалізувавши пенальті. Проте відмінно діяв у воротах голкіпер «Бистриці» Василь Волосянко, який без сумніву був кращим!

В іншому матчі групи «Карпати» зі Старих Богородчан розгромили ФК «Підвербці» Тлумацького району – 6:0.


2-й тур. 19 вересня 2019 року (четвер). Початок гри – 17:30 год.

ФК «Лучинці» (Рогатинський р-н) – «Бистриця» Старий Лисець – 0:2 (перший тайм - 0:1).

Арбітр: Ігор Дідушицький (Івано-Франківськ). 150 глядачів, +14°С.

Склад «Бистриці» (задіяно 13 гравців): 1.В.Волосянко, 5.Р.Бабінчук – 4.Р.Ільніцький – 3.С.Дем’янів↓ (19.А.Портецький,61), 15.Р.Сапович, 18.А.Мотрич – 7.В.Цап – 11.П.Гергічний – 10.Р.Дмитрів – 8.М.Дрекало↓ (20.В.Щерба,81).

Автори голів: 0:1 П.Гергічний (19), 0:3 Д.Третяк (90+3).


26 вересня (четвер) у Старому Лисці зіграють лідери групи, в активі яких по 4 очки. Початок гри о 17:30 год.
109 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page